آ

  • آخوندزاده بستی، افشین تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • آریان فر، اکرم تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • آزادبخت، محسن تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • آصفی، نارملا بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • آقایی درگیری، سهیلا اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

ا

  • احتشام نیا، عبداله کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • اخوان مهدوی، محمود افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • اسداللهی، سیمین بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • اسلام پناه، محمد بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

  • اسمعیلی، یاسمن اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • اطهری نیا، معصومه بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجه‌فرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]

  • اکرمی مهاجری، فاطمه بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • امتیازی، حمیده تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • انصاری، سارا بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

  • ایزانلو، آیسان تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

ب

  • بارمان ویسی، پویا بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • برزگر، حسن شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • بیات اصل، الناز ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • بیدرنامنی، فاطمه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

  • بی مکر، ماندانا ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

پ

  • پارسا، پریسا بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • پری چهره، شبنم بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

  • پهلوانلو، ابوالفضل جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • پورفرزاد، امیر بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

ت

  • تازیکی، شکوفه مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • تقی زاده، مسعود اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]

ث

  • ثریای ظفر، هاله بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

ج

  • جام بر سنگ، سارا بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • جاه دوست، زهرا اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • جعفرزاده، سجاد تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • جعفریان، نگین تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]

  • جلالی، حسین اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • جوینده، حسین شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

ح

  • حاجی عبدالرسولی، مهدی تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • حدیدی، فریبا بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • حزباوی، عیسی کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • حسین الحسن، فائزه بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • حسینخانی آبادچی، مائده بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • حسین زاده، محیا افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • حسینی، سید جواد اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • حسینی، علی اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • حسینی، محمدیار افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • حسینی نژاد، مرضیه جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • حکیم زاده، وحید تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • حیدری، علی مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • حیدری، مختار تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

خ

  • خاکی، پژواک بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

  • خاکی پور، نازنین اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • خلیلیان موحد، محمد ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

  • خلیلی صدرآباد، الهام بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • خیراتی رونیزی، سمیه بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

د

  • دادرس مقدم، مریم ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • داورزنی، ساره بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجه‌فرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]

  • دهقان، الهه تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • دهقان آبکنار، شیوا اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • دیانت، پریسا تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]

ذ

  • ذوالنوریان، نسرین بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجه‌فرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]

ر

  • راستکار الهوردی زاده، احد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

  • رجایی، پیمان استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • رحیمی پناه، مریم تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • رحیمی فرد، ناهید شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • رستگار، سمیه اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

  • رسولی، موسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • رضادوست، حسن بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

  • رضوی، سید محمد علی مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]

  • رمضانی، ستاره ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • رنجبر ندامانی، آزاده بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • روزبه نصیرایی، لیلا مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • ریحانی پول، سهیل کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

ز

  • زارع، احمد تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • زاهدی دیزج یکان، یونس تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]

  • زمانی، حسین اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • زمین‌دار، نفیسه اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]

  • زنگانه، حسین بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

س

  • سرابی جماب، محبوبه اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • سلامتیان، معصومه تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]

  • سلطان تویه، زینب اندازه‌گیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]

  • سلیمانپور تمام، نگار تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

  • سلیمانی اقدم، مرتضی کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • سندریس نیلسن، دنیس اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • سیف زاده، مینا بررسی ویژگی‌های کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونه‌های سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella) و نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]

  • سیندینگ، شارلوت ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

ش

  • شاددل، رضوان تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]

  • شاهدی، محمد افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • شاهدی، محمد ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • شکرالهی، فاطمه اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • شکری، معصومه تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]

  • شهیدی، فخری اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • شهیدی، فخری بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • شهیدی نوقابی، مصطفی اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

  • شهیری طبرستانی، پریسا بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • شهیری طبرستانی، هدی بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • شهیری طبرستانی، هدی تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • شیرازی نژاد، علیرضا بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

  • شیرانی بیدابادی، خدیجه شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • شیری، یعثوب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

ص

  • صادقی، سید مصطفی ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]

  • صادقی ماهونک، علیرضا تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • صحبت زاده، فرشاد اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • صفائیان، شیلا شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • صفایی، الهام بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

  • صفری، احسان شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • صفری، جواد بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • صفری، رضا کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روش‌های آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]

  • صیدگر، مسعود اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

ط

  • طایفه، ماندانا ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • طهماسبی، غلامحسین بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌باکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]

ظ

  • ظهوری، غلامحسین اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]

ع

  • عباس پور انبی، اسد اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

  • عباسی، هاجر بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

  • عباسی، هاجر مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]

  • علیرضالو، نسیبه بررسی پیش‌تیمارهای اتیل‌اولئات، کلرید‌سدیم و آنزیم‌بری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمه‌ای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • عمادزاده، بهاره تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]

غ

  • غیاثوند، کامبیز ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • غیبی، سیامک بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]

ف

  • فاطمی زاده، سعیده اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلول‌های روده‌ای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]

  • فتحی، میلاد ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

  • فدایی اشکیکی، لیلی ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]

  • فدوی، علی مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • فرازمند، آزاده اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • فرهوش، رضا بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]

  • فریزاد، سمیرا بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]

  • فضایلی، محبوبه ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • فکور، محمد هادی بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

ق

  • قاسمی ارشد، زینب کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • قدوسی، حمید بهادر جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • قرآنی، بهروز توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • قربانی، محمد بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • قربانی، محمد تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • قربانی قوژدی، حسن بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

  • قریب، محمدرضا مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • قشلاقی، رضا افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • قنادی اصل، فاطمه اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]

  • قوامی، حسین بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • قیامی، الهام ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه‌یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]

  • کدیور، مهدی افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگی‌های کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]

  • کرمی، مرجان بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • کشیری، محبوبه بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • کوچکی، آرش اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • کوچکی، آرش توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • کوچکی، آرش ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

  • کوچی، علی مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

  • کیانی، حسین بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

گ

  • گنجلو، علی ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • گنجلو، علی بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]

  • گوهری منش، مسعود مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]

ل

  • لشکری، حنان بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه‌ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]

م

  • محبی، محبت ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]

  • محبی، محبت توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • محبی، محبت بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • محکمی، زینب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]

  • محمدی، بهزاد تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزین‌های ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]

  • محمدی، محبوبه اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]

  • مرتضوی، سید علی بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]

  • مرتضوی، سید علی ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • مشتاقی بروجنی، حمدالله بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوس‌دار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • مقصودلو، یحیی بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]

  • منصوری یاراحمدی، امیر استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • منظری توکلی، مریم بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • موحد، سارا استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]

  • موسوی بایگی، سیده فاطمه توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]

  • موسوی ندوشن، رضوان شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]

  • موسوی نسب، مرضیه ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتری‌های اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیست‌فعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]

  • مومیوند، حسن کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]

  • میرجلیلی، محمدحسین بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • میرسعیدقاضی، حسین مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • میلانی، الناز ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]

ن

  • ناطقی، لیلا بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]

  • نبی میبدی، محسن تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]

  • نجفی، علی اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]

  • نجفی، نسیم مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]

  • نژادابراهیمی، صمد بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

  • نصرالله زاده، آذین بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]

  • نکته سنج اول، مهسا جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراورده‌های تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]

  • نوروزی مطلق، زهره افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]

  • نوشاد، محمد بررسی ویژگی‌های شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینه‌را و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توت‌فرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]

  • نوشاد، محمد شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]

  • نیریز نقدهی، مسلم اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • وارسته، فریال تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

  • ورمیرا، کامبیز ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • وریدی، محمد جواد اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]

  • وریدی، مهدی بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]

  • وظیفه شناس، محمدرضا بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]

ه

  • هاشمی، سید جعفر بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]

  • همتی، علیرضا ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

ی

  • یاربی، هانیه ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]

  • یساری، سیما مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف‌سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]

  • یوسف زاده، فاطمه اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]

  • یوسف زادی، مرتضی تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]